PROTECTIE LA INGHET - SIGURANTA SI EFICIENTA


Folosirea sistemului de cabluri incalzitoare pentru topirea ghetii si zapezii, precum si asigurarea protectiei impotriva inghetului, este o solutie permanenta si complet automatizata. Suprafetele vor fi permanent sigure pentru circulatie, iar jgheaburile si burlanele vor fi protejate de gheata si de actiunea ei distructiva.


Componente:
Banda de fixare / cleme de fixare, cablu incalzitor, termostat de tablou dotat cu senzori de temperatura si umiditate, tablou comanda.

Alimentare:220V Fiecare cablu incalzitor este alimentat de un circuit independent monofazic cu sectiuni ale conductorilor similari cu a unui circuit de priza.

Comanda 
Comanda este automatizata realizandu-se prin senzorii de temperatura si umiditate cu ajutorul termostatelor de tablou. In momentul in care senzorii de umiditate detecteaza cresterea / scaderea umiditatii, corelati cu senzorul de temperatura care indica o temperatura propice / nepropice formarii zapezii ( -2 / 5 grade C ), atunci acestia pornesc / opresc automat alimentarea cablurilor incalzitoare, prevenind formarea ghetii si zapezii.

Montarea: Sistemul se monteaza aparent in jgheaburi si burlane, cu ajutorul clemelor de fixare, nefiind necesare masuri de protejare a instalatiei. Pentru rampe de garaj, alei, piste si orice suprafete exterioare, sistemul se monteaza ingropat in / sub suprafata de contact.

Garantie: 10 ani de la data punerii in functiune. Certificatele sunt inmanate de reprezentantul firmei noastre.

Durata de viata: egala cu durata de viata a suprafetei incalzite .

Zone de intrebuintare: jgheaburi, burlane, rampe garaj, alei acces, trepte exterioare, conducte alimentare, etc .

 


Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse DEVI vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele DEVI
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
SC AMASS Integral Solution SRL Ploiesti, judetul Prahova, str. Grigore Tocilescu nr.2

office@protectieinghet.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter

DEVI


INCALZIRE IN PARDOSEALA INCALZIRE CONDUCTE PROTEJAREA MONUMENTELOR PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE INCALZIRE TERENURI SPORTIVE

 

 

Acasa
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Firme
Stiri - Roportal
jocuri
www.cere.ro
Adauga site in top online
© 2006/07 FloorConfort
Webdesign: DezibelMedia Webhosting: Webhotel

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: incalzire,incalzire pardoseala, sisteme incalzire, pardoseli, padoseli calde,
zootehnie, instalatii incalzire, devi, instalatii termice, termostate, protectie inghet, rampe garaj, depozite frigorifice, floor heating, incalzire, incalzire
in pardoseala pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.