Despre noi
 

AMASS Integral Solution este o societate romaneasca fondata in anul 1998 si specializata in activitati de consultanta tehnica, management si supervizarea constructilor civile.

AMASS Integral Solution se incadreaza in principiile generale care stau la baza desfasurarii activitatii de consultanta si constructie, si anume: integritate, profesionalism si fidelitate.

AMASS Integral Solution ofera clientilor servicii specializate de consultanta necesare in toate etapele sale de existenta, incepand cu conceptia si continuand cu pregatirea, realizarea, exploatarea si post-utilizarea a investitiei imobiliare.

AMASS Integral Solution
a capatat experienta in dezvoltarea proiectelor realizand obiective pentru clienti ca BNR, Clubul Dinamo, PRO Media, Sedii de Ambasade si alti beneficiari, proiecte care necesita un grad ridicat de profesionalism si rapiditate in executie.

AMASS Integral Solution isi popune sa devina una din firmele garante de pe piata romaneasca specializata in managementul de proiecte imobiliare putand astfel sa dezvolte complet orice proiect iimobiliar.

 

 
Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse DEVI vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele DEVI
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
SC AMASS Integral Solution SRL Ploiesti, judetul Prahova, str. Grigore Tocilescu nr.2

office@protectieinghet.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter

DEVI

 

 

Acasa
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Firme
Stiri - Roportal
jocuri
www.cere.ro
Adauga site in top online
© 2006/07 FloorConfort
Webdesign: DezibelMedia Webhosting: Webhotel

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: incalzire,incalzire pardoseala, sisteme incalzire, pardoseli, padoseli calde,
zootehnie, instalatii incalzire, devi, instalatii termice, termostate, protectie inghet, rampe garaj, depozite frigorifice, floor heating, incalzire, incalzire
in pardoseala pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.