INCALZIRE TERENURI SPORTIVEÎncălzirea solului pentru terenurile sportive
Gazon perfect de la începutul lui Februarie şi până la începutul lui Noiembrie? – Nici o problemă cu ajutorul soluţiei DEVI

Cu cablurile de încălzire Deviflex™ instalate sub gazonul terenurilor de fotbal sau golf, solul poate fi încălzit, iar creşterea ierbii poate începe de la începutul primăverii.  Suprafaţa va fi gata cu două luni mai devreme faţă de terenurile neîncălzite. Mai mult sezonul poate fi prelungit toamna, atunci când se poate prelungi astfel creşterea gazonului.

În trei săptămâni de la instalare gazonul este gata de joc!
Instalarea cablurilor Deviflex™ se poate realiza atât în momentul instalării unui gazon nou, dar şi pentru straturi de iarbă deja existente, prin îngroparea cablurilor în pământ.

Cablurile de încâlzire se instalează la o adâncime de 25-30 cm pentru a evita avariile produse de maşinile de tuns verticale. Temperatura în zona rădăcinilor ierbii (aprox. 10 cm adâncime) va fi de 6-10ºC.

Puterea electrică este deja instalată pentru stadioane…
Pentru stadioanele mari puterea necesară alimentării cablurilor poate fi uşor accesată. În mod normal, sistemele de nocturnă sunt prezente şi folosite numai în momentul folosirii terenului. Este simplu de modificat instalaţia electrică astfel încât să poată fi accesată puterea necesară pentru utilizarea cablurilor de încălzire în momentul în care nu este utilizată instalaţia de nocturnă.

Cablurile de încîlzire vor fi active 4-6 săptămâni, primăvara, pentru ca reţeaua de rădăcini să se dezvolte înainte ca terenul să fie utilizat. Aceasta pentru a preveni distrugerea gazonului.

Alegerea produsului:
Vă rugăm să ne contactaţi pentru a obţine cea mai bună variantă în ceea ce priveşte tipul de cablu şi automatizarea specifică. Suprafaţa încălzită poate fi împărţită în mai multe zone, fiecare controlată de un termostat inteligent Devireg™.

 Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse DEVI vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele DEVI
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
SC AMASS Integral Solution SRL Ploiesti, judetul Prahova, str. Grigore Tocilescu nr.2

office@protectieinghet.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter

DEVI


INCALZIRE IN PARDOSEALA PROTECTIE LA INGHET INCALZIRE CONDUCTE PROTEJAREA MONUMENTELOR PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE

 

 

Acasa
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Firme
Stiri - Roportal
jocuri
www.cere.ro
Adauga site in top online
© 2006/07 FloorConfort
Webdesign: DezibelMedia Webhosting: Webhotel

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: incalzire,incalzire pardoseala, sisteme incalzire, pardoseli, padoseli calde,
zootehnie, instalatii incalzire, devi, instalatii termice, termostate, protectie inghet, rampe garaj, depozite frigorifice, floor heating, incalzire, incalzire
in pardoseala pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.