PRODUSE

 

Cabluri si covorase

Cabluri de încălzire - DeviflexTM

Covoraşe încălzitoare DevimatTM
Accessorii
Control
Devireg™ - termostate de perete
Devireg™ - Termostate pentru aplicaţii la exterior
Control la distanta
WEB•HOME™
Devireg™ 316

 devimat DSVF photo 300Devireg™ 316 este un termostat cu aplicaţii multiple, utilizabil atât în interior cât şi în exterior.
Intervalul de temperatură este cuprins între -10°C şi +50°C, iar valorile minimă şi maximă ale temperaturii sunt reglabile.

Acest termostat se montează pe şină DIN şi este comandat de un senzor cu fir NTC.

 
 
Seria Devireg™ 330

devimat DTIF photo 300Seria Devireg™ 330 este compusă din 5 termostate pentru intervale de temperatură diferite în funcţie de aplicaţia pentru care sunt utilizate.

Devireg™ 330, pentru temperaturi între -10°C şi +10°C, este frecvent utilizat pentru protecţia împotriva îngheţului.

Devireg™ 330, pentru temperaturi între +5°C şi +45°C, este utilizat în special pentru sistemele de încălzire prin pardoseală.

Devireg™ 330, pentru temperaturi între +15°C şi +30°C, este utilizat în special pentru încălzirea camerelor. Acesta utilizează un senzor de ambient în locul senzorului cu fir.

Devireg™ 330, pentru temperaturi între +30°C şi +90°C, se utilizează cu precădere pentru încălzirea conductelor care necesită o anumită temperatură minimă pentru trecerea lichidelor.

Devireg™ 330, pentru temperaturi între +60°C şi +160°C, se utilizează cu precădere pentru încălzirea conductelor care necesită o anumită temperatură minimă pentru trecerea lichidelor. Această versiune poate fi utilizată în zone cu temperatură ridicată.

 

Devireg™ 610

devimat DTIF photo 300Devireg™ 535 este un termostat digital ce integrează trei caracteristici în una singură: senzor pentru pardoseală, senzor de ambient şi o combinaţie a acestora.

Termostatul poate fi setat la temperatură maximă, fapt care îi conferă posibilitatea utilizării în camere cu pardoseală de lemn, sau la temperatură minimă, astfel încât podeaua unei băi, de exemplu, să fie menţinută la o temperatură minimă care să asigure confortul. Certificatul IP 31 confirmă faptul că termostatul este utilizabil şi în băi sau alte camere cu nivel ridicat de umezeală.

 

Devireg™ 850

devimat DTIF photo 300Devireg™ 850 este utilizat în aplicaţii exterioare la nivelul solului sau acoperişului (dispune de 1-4 senzori). Senzorii digitali inteligenţi transmit termostatului informaţii privind nivelul umidităţii şi temperaturii, fapt care asigură controlul optim al sistemului de încălzire. Devireg™ 850 poate fi utilizat în toate tipurile de aplicaţii exterioare. 

 

Acasa
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Firme
Stiri - Roportal
jocuri
www.cere.ro
Adauga site in top online
© 2006/07 FloorConfort
Webdesign: DezibelMedia Webhosting: Webhotel

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: incalzire,incalzire pardoseala, sisteme incalzire, pardoseli, padoseli calde,
zootehnie, instalatii incalzire, devi, instalatii termice, termostate, protectie inghet, rampe garaj, depozite frigorifice, floor heating, incalzire, incalzire
in pardoseala pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.